Freze si lame de zapada BCS

Freze si lame de zapada BCS
Lama de zapada BCS 615 SL - cu motor HONDA

Lama de zapada BCS 615 SL - cu motor HONDA

Freza de zapada este un utilaj util iarna, necesat pentru indepartarea zapezii in exces. Frezele de..

2,927.4000€ Fără TVA: 2,460.0000€

Turbina de zapada BCS - 60 cm

Turbina de zapada BCS - 60 cm

Turbina de zapada este compatibila cu motocultoarele BCS.Turbina de zapada la latime de lucru 60 cm&..

1,154.3000€ Fără TVA: 970.0000€

Turbina de zapada BCS -70 cm

Turbina de zapada BCS -70 cm

Turbina de zapada este compatibila cu motocultoarele BCS. Turbina de zapada la latime de lucru&nb..

1,166.2000€ Fără TVA: 980.0000€

Turbina de zapada BCS 740 - cu motor HONDA

Turbina de zapada BCS 740 - cu motor HONDA

Freza de zapada este un utilaj util iarna, necesat pentru indepartarea zapezii in exces. Frezele de..

4,278.0500€ Fără TVA: 3,595.0000€

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Pentru ca iarna sa fie un anotimp cu adevarat frumos si sa eliminam problemele pe care ni le furnizeaza ninsorile abundente, avem nevoie de freze si lame de zapada BCS. Cu ajutorul lor, drumurile si caile de acces raman practicabile chiar si in acest anotimp atat de capricios.

Magazinul nostru pune la dispozitia clientilor o gama foarte larga de freze de zapada, astfel incat orice cumparator are posibilitatea sa-si aleaga modelul care sa raspunda cerintelor sale. Furnizorul nostru este cunoscuta fabrica italiana BCS, cu sediul in Milano, specializata in producerea de utilaje si masini agricole. Politica dintotdeauna a acestei companii a fost de a construi cele mai eficiente solutii mecanice care sa reduca munca in agricultura si sa o faca extrem de rentabila.

Freze si lame de zapada BCS, pentru stratul de 10 cm

Pentru terenurile medii si chiar uzul casnic va propunem un model suplu de freza, marca BCS, cu o latime de lucru de 60 cm, care se poate adapta direct la priza de putere a unui motocultor. Are o distanta de aruncare foarte mare, de pana la 15 m, iar reglarea unghiurilor de aruncare se face de la ghidon. Poate fi folosita pentru intretinerea hotelurilor, a benzinariilor, parcarilor sau a aleilor publice. Tot din aceasta categorie mai poate fi mentionat si modelul care are o latime de lucru de 70 cm.

Din seria de freze si lame de zapada BCS, poate fi amintit si modelul 615 L, dotat cu motor Honda, care are o putere de 6,5 CP, cu pornire manuala cu demaror. Cutia de viteze are patru trepte, doua in fata si doua in spate, are o latime de lucru de 100 cm si poate curata straturi de zapada de 10 cm.

Freze si lame de zapada BCS, multifunctionale

Pentru straturile mai groase de zapada, de pana la 55 cm, tipul de freza BCS 740, cu motor Honda, este ideal. Puterea motorului este de 9 CP, are ambreiaj hidraulic si functioneaza cu benzina. Este un utilaj multifunctional caruia i se pot atasa diferite accesorii, cum ar fi freze de pamant, lame de cosire, rarite, etc. Pentru ca turatia melcului are o viteza foarte mare, zapada poate fi expulzata pana la o distanta de 18 m.

O gama completa de freze si lame de zapada BCS

Va invitam in magazinul nostru pentru a vedea gama completa de astfel de echipamente aflate in vanzare.
De asemenea, reamintim ca toate utilajele pe care le comercializam sunt noi, de ultima generatie si de o calitate ireprosabila, iar gama de freze si lame de zapada BCS provine de la un producator de top in domeniul constructiilor de utilaje si masini agricole, care furnizeaza astfel de dispozitive in intreaga lume.

Ne adresam clientilor din toata tara, chiar daca piata noastra principala de desfacere este zona Olteniei. Dorim sa oferim tuturor agricultorilor masini si utilaje moderne, tehnologie de ultima generatie, care sa puna bazele unei agriculturi moderne si competitive. Si, pentru ca toate acestea sa fie accesibile, practicam preturi foarte avantajoase, astfel incat clientii nostri sa se bucure de produse la cel mai bun raport calitate/pret.