MOARA CU CIOCANELE ROTAKT ROMC1500D

Moara este echipata cu un motor monofazic de 1,5 kw (2 CP), 2900 rpm, motorul este prevazut cu protectie termica (in cazul in care este supra-solicitat, acesta se va opri automat pentru a impiedica distrugerea bobinajului).

Bobinajul motorului este din cupru, cea ce reprezinta un avantaj fata de alte produse aflate in piata, care au bobinajul din aluminiu. Motoarele cu bobinajul din aluminiu prezinta un risc mult mai ridicat sa se defecteze.

Carcasa motorului este din fonta nodulara, oferind o rezistenta crescuta si o buna stabilitate datorata greutatii de 23 de kg.

Moara se poate fixa cu usurinta pe un cadru metalic utilizand sistemul de prindere in 4 puncte.

Cuva sistemului de macinare este prevazuta cu o clapeta ce permite reglarea debitului de macinare ceea ce constituie un avantaj in cazul in care macinam produse uleioase (floarea soarelui), astfel se evita riscul de a bloca sau infunda sistemul de macinare.

Sistemul de macinare este prevazut cu 4 randuri de ciocanele cu cate 5 cutite fabricate din otel de o calitate superioara.

Carcasa sistemului de macinare este prevazuta cu o garnitura de cauciuc, aceasta avand rolul de a etansa capacul sistemului de macinare, in acest fel materialul macinat nu refuleaza pe circumferinta capacului.

Moara este prevazuta cu 4 site ce permit o granulatie de macinare de la 2 la 5 mm (2,3,4,5), montajul acestora este usor de realizat, neavand nevoie de unelte suplimentare.

Recomandate pentru: grâu, secară, cereale, orez, fasole, arahide, orz, ardei gras, porumb și altele.

Pe langa sistemul de macinare cu ciocanele, moara mai are in dotare un cutit pentru maruntirea fructelor si legumelor (de ex. sfecla).

Sistem macinare:


Productivitate300 kg/h (cu sita de 5 mm)
Recomandat pentruGrau, secara, cereale, orez, fasole, arahide, orz, ardei gras, porumb si alte cereale
Sistem de maruntire sfeclaDa
Site incluse2, 3, 4, 5 mm
Motor
Buton pornireDa
Lungime cablu alimentare4 m
Protectie termicaDa
Putere motor1500 W
Tensiune de alimentare230 V
Turatie motor2900 rpm
Dimensiuni
Greutate23 kg

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie

MOARA CU CIOCANELE ROTAKT ROMC1500D

  • Cod produs: ROTAKT ROMC1500D
  • Disponibilitate: 2-3 Days
  • 218,17€

  • Fără TVA: 183,33€

Etichete: Moara, cereale, Sportgarden, MBIDON, inox, Mori