Tractoare speciale pentru fanete

Tractoare speciale pentru fanete
Tractor BCS VALIANT V650 MT REVERSIBIL - ROTI VIRATOARE – 56 CP

Tractor BCS VALIANT V650 MT REVERSIBIL - ROTI VIRATOARE – 56 CP

Tractoarele BCS din gama MT sunt special concepute pentru fanete, avand : (Versiunea MT- pentr..

207,607.74LEI Fără TVA: 174,460.29LEI

Tractor BCS INVICTUS K600 MT REVERSIBIL - ROTI VIRATOARE – 48 CP

Tractor BCS INVICTUS K600 MT REVERSIBIL - ROTI VIRATOARE – 48 CP

Tractoarele BCS din gama MT sunt special concepute pentru fanete, avand :(Versiunea MT- pentru ..

193,234.04LEI Fără TVA: 162,381.55LEI

Tractor BCS INVICTUS K600 MT REVERSIBIL CABINAT  - ROTI VIRATOARE – 48 CP

Tractor BCS INVICTUS K600 MT REVERSIBIL CABINAT - ROTI VIRATOARE – 48 CP

Tractoarele BCS din gama MT sunt special concepute pentru fanete, avand : (Versiunea MT- pentr..

216,444.49LEI Fără TVA: 181,886.13LEI

Tractor BCS VALIANT V650 MT REVERSIBIL CABINAT - ROTI VIRATOARE – 56 CP

Tractor BCS VALIANT V650 MT REVERSIBIL CABINAT - ROTI VIRATOARE – 56 CP

Tractoarele BCS din gama MT sunt special concepute pentru fanete, avand : (Versiunea MT- pentr..

230,818.20LEI Fără TVA: 193,964.87LEI

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

Gama de masini si utilaje agricole pe care magazinul le comercializeaza contine si o varietate apreciabila de modele de tractoare pentru fanete, concepute in mod special pentru acest gen de lucrari. Dotate cu suspensie hidraulica HDR pentru ca solul sa fie in permanenta copiat de cositoare, aceste tractoare au roti cu profil special, dar si o latime specifica. Toate cele patru roti sunt isodiametrice, adica au aceeasi dimensiune, iar greutatea si dimensiunile acestui utilaj sunt reduse, pentru a facilita o buna abordare a pantelor. Tractiunea este de tipul 4 X 4 permanenta, jumatate pe rotile din fata si jumatate pe rotile din spate.
Modelele sunt noi, fabricate de firme de prestigiu cu tehnologie de ultima generatie, ceea ce face ca echipamentele agricole comercializate prin magazinul nostru sa fie de cea mai buna calitate.

Tractoare pentru fanete, modele complexe si eficiente

Un exemplu este tractorul BCS Invictus K600 MT reversibil cu roti viratoare, de 48 CP, dotat cu un motor Diesel de 4 cilindri, cu injectie directa si racire cu apa. Are post de conducere cu platforma reversibila, precum si pedalier dublu. Cutia de viteze are 24 de trepte, tractiunea pe patru roti, directie hidrostatica si volan reglabil, ridicator hidraulic cu cilindri. Acesta este un model complex, care are un panou de bord digital prin care poate fi citita turatia si viteza de deplasare dar care indica si valorile presiunii la ulei printr-un led si prin avertizare sonora.
Este unul dintre cele mai performante tractoare pentru fanete, care poate fi dotat suplimentar, la cererea clientilor, cu greutati anterioare si roti cu janta fixa.

Tractoare pentru fanete, modele cabinate

Daca doriti un model mai puternic, va recomandam tractorul BCS Volcan 950 MT TOP reversibil cabinat, de 91 CP. Motorul este tot unul Diesel cu patru cilindri, versiunea destinata fanetelor fiind dotata cu roti viratoare si cadru OS-FRAME.

Cutia de viteze are 32 de trepte, 16 inainte si 16 inapoi cu inversor sincronizat, tractiunea se face pe patru roti, iar comanda este hidraulica. Are volan reglabil si ridicator hidraulic posterior, brate reglabile in lungime si carlige laterale tot reglabile.

Este dotat cu panou de bord digital, scaunul este din stofa, cu manere si centura de siguranta, si este de asemenea reglabil. Cabina omologata este dotata cu instalatii de incalzire si ventilatie precum si cu aer conditionat.

Tractoare pentru fanete, fabricate de branduri prestigioase

Indiferent daca va doriti un model mai simplu sau unul mai complex, magazinul nostru dispune de o gama variata de tractoare pentru fanete, din care puteti sa alegeti versiunea dorita.
Reamintim ca toate utilajele pe care le comercializam sunt noi si produse de fabrici prestigioase in domeniul constructiilor de masini agricole. Calitatea oricarui utilaj ales este ireprosabila, deoarece tehnologia de constructie este una de ultima ora, iar brandurile producatoare testeaza in permanenta produsele pe care le fabrica si investesc foarte mult in cercetare, astfel incat utilajele au devenit din ce in ce mai performante, functionale, durabile si rezistente. Optati pentru a achizitiona orice echipament agricol din magazinul nostru si pentru a avea parte de cel mai bun raport calitate/pret.