Masina de balotat corzi de vita de vie

Masina de balotat corzi de vita de vie
Masina de balotat corzi de vita de vie

Masina de balotat corzi de vita de vie

Caracteristici tehnice:- Masina de balotat tractata- Instalatie hidraulica- Sistem de legare balori ..

126,421.48LEI Fără TVA: 106,236.54LEI

Afişare 1 - 1 din 1 (1 pagini)

Corzile de vita de vie care sunt taiate in cadrul lucrarilor agricole specifice pot fi valorificate, contribuind astfel la o mai buna rentabilizare a acestui domeniu. Acest lucru se realizeaza foarte usor si simplu cu o masina de balotat corzi de vita de vie si chiar ramuri din livezi. Pe suprafete mari, aceste resturi se baloteaza si se depoziteaza, iar dupa ce isi pierd umiditatea, balotii pot fi utilizati intregi sau taiati, drept combustibil pentru centralele termice. Datorita dimensiunilor lor relativ reduse, acestia sunt usor de manevrat, iar cand umiditatea scade sub 20 la suta, ei pot fi taiati sau macinati pentru a servi drept combustibil in sistemele de incalzire, sau pot fi transformati in peleti.

Masina de balotat corzi de vita de vie, de provenienta italiana

Importata din Italia, aceasta masina este deosebit de eficienta si productiva, fiind dotata cu instalatie hidraulica si un sistem de dubla legare a balotilor cu sfoara, fiind compatibila cu tractoare de putere minima de 50 CP. Cu ajutorul ei se pot realiza baloti de circa 120 cm in diametru si de 98 cm lungime. De asemenea, mai este dotata cu pick-up care are o latime de lucru reglabila intre minim 130 cm si maxim190 cm, precum si cu o colectoare laterala care are gheare de colectare si perii inferioare. In camera de presiune fixa exista 32 de ciocanele, masina de balotat corzi de vita de vie avand un sistem de deschidere a camerei de presiune prin cilindri hidraulici. Are o greutate de 1940 de kg, iar rotile cauciucate au profilul agricol de 11.5/80x15”.

Masina de balotat corzi de vita de vie, transforma deseurile in energie

Prin urmare, ca sa nu mai aveti probleme in activitatea dumneavoastra cu deseurile agricole, ba dimpotriva, sa le puteti transforma intr-o sursa de energie, ce poate constitui in acelasi timp un venit suplimentar, utilizati o astfel de masina agricola ce poate fi o adevarata binefacere pentru un viticultor.

Intrati pe site-ul nostru pentru a vedea toate detaliile tehnice ale acestui utilaj, iar daca doriti informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati prin mail sau la numerele de telefon facute publice pe site. Va vom raspunde cu promptitudine solicitarilor si va vom oferi cele mai bune sfaturi in ceea ce priveste utilajele pe care le comercializam.

Performantele tipului de masina de balotat corzi de vita de vie

Modelul exemplificat mai sus este unul deosebit de performant in ceea ce priveste lucrarile carora li se adreseaza din cadrul activitatii unui viticultor. Puteti nu doar indeparta corzile de vita de vie si ramurile de pe terenul dumneavoastra agricol, ci si gestiona aceste deseuri astfel incat acestea sa nu mai constituie o problema, dimpotriva, chiar sa le transformati intr-un sursa de venit.

Masina de balotat corzi de vita de vie este de provenienta italiana, un model de exceptie, care raspunde perfect exigentelor dumneavoastra. Printre modelele de tractoare cu care este compatibila sunt si Goldoni „Star Energy 60”, Goldoni Star Energy 80, Goldoni „Star 100 Quadrifoglio”, pe care de asemenea le gasiti in oferta noastra.