Masini de carnit, taiat si fasonat

Masini de carnit, taiat si fasonat
Masina de cârnit cu discuri rotative taiere orizontala si verticala

Masina de cârnit cu discuri rotative taiere orizontala si verticala

Caracteristici tehnice:- Sistem de reglare pozitie de lucru fata de randul de vita de vie efectuata ..

44,142.34LEI Fără TVA: 37,094.40LEI

Masina de cârnit cu discuri rotative taiere orizontala si verticala, varianta dubla

Masina de cârnit cu discuri rotative taiere orizontala si verticala, varianta dubla

Caracteristici tehnice:- Sistem de reglare pozitie de lucru fata de randul de vita de vie efectuata ..

76,386.93LEI Fără TVA: 64,190.70LEI

Masina de cârnit de tip tunel

Masina de cârnit de tip tunel

Caracteristici tehnce:- Sistem hidraulic de reglare a pozitiei de lucru fata de randul de vita devie..

60,063.47LEI Fără TVA: 50,473.50LEI

Masina de taiat corzi – usurare

Masina de taiat corzi – usurare

Caracteristici tehnice:- Placa de sustenere si prindere la tractor- Cadru metalic de sustinere cu at..

64,374.24LEI Fără TVA: 54,096.00LEI

Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)

In culturile de vita de vie, utilaje precum masini de carnit, taiat si fasonat, sunt un ajutor de nadejde pentru orice viticultor, de aceea magazinul nostru nu a ocolit acest sector si pune la dispozitia agricultorilor o gama variata de echipamente de acest gen.
Exista doua tipuri de astfel de masini: bilama si cu cutite. Primul tip are un sistem de doua lame, una fixa si cealalta mobila, pentru a se putea efectua o taiere a corzii in mod perfect si poate fi montata pe o latura a tractorului sau pe ambele laturi.
Cel de-al doilea tip are niste cutite rotative, cu o turatie ridicata, ceea ce ii confera o viteza mare de lucru.

Masini de carnit, taiat si fasonat, produse de fabrici de top

Importata din Italia, masina de carnit cu discuri rotative taiere orizontala si verticala, compatibila cu tractoare de 75 CP, are sisteme hidraulice de reglare a pozitiei de lucru, a unghiului de lucru si a inaltimii de taiere, placa de cuplare hidraulica, motoare hidraulice pentru cutitele verticale si orizontale si panou comanda cu manete. Taierea orizontala este de 150 cm iar cea verticala de 45 cm. Tractoarele compatibile sunt Goldoni Star 3080, Goldoni „Star 3050” sau Goldoni „Star 100 Quadrifoglio”.

Un alt model foarte apreciat de masini de carnit, taiat si fasonat pe care il avem in vanzare in magazinul nostru este masina de carnit de tip tunel, cu cutite rotative care au fost tratate impotriva uzurii. Este tot un produs italian, dotat cu sisteme hidraulice de reglare a pozitiei si a unghiului de lucru, precum si a inaltimii de taiere.

Masini de carnit, taiat si fasonat cu motor

Utilajul de provenienta italiana foarte cautat si apreciat de viticultori pentru productivitatea sa este compresorul profesional model Plutone 390, dotat cu un motor Honda GC 160 de 5 CP. Functioneaza pe benzina si este dotat cu trei foarfeci pneumatice si un furtun de 20 metri extraflex.
Avand aceeasi origine, compresorul profesional model PLUTONE 540D are un motor Lombardini de 4,8 CP, functioneaza pe motorina si este dotat cu pornire electrica, avand cinci foarfeci pneumatice.

Diferite masini de carnit, taiat si fasonat

Un dispozitiv extrem de suplu si usor de folosit necesar executarii lucrarilor in culturile de vita de vie este si foarfeca electrica cu baterie IRON 400, extrem de utila si in livezi sau parcuri. Are un sistem electric de ultima ora, prin care lucrarile sunt prestate rapid si usor. Este un dispozitiv pe cat de simplu, pe atat de rezistent, pe care multi agricultori si-l doresc sa-l aiba in dotare.

Doar din aceste cateva exemple speram ca v-am incitat si va asteptam in magazinul nostru pentru a va convinge de varietatea utilajelor, masinilor si accesoriilor agricole pe care vi le punem la dispozitie. Oricare ar fi modelul de masini de carnit, taiat si fasonat pentru care ati optat, alegerea dumneavoastra este perfecta, deoarece toate produsele pe care le comercializam sunt noi, de cea mai buna calitate, fabricate de producatori cu renume in domeniul constructiilor de masini agricole.