Cositori agricole

Cositori agricole
Cositoare rotativa cu tambur 1,65 m Polonia

Cositoare rotativa cu tambur 1,65 m Polonia

Cositoare rotativa cu tambur 165cm.Sunt utilizate pentru cosirea ierburilor furajere in vederea obti..

1,219.7500€ Fără TVA: 1,025.0000€

Cositoare rotativa cu tambur 1,85 m Polonia

Cositoare rotativa cu tambur 1,85 m Polonia

Cositoare rotativa cu tambur. Sunt utilizate pentru cosirea ierburilor furajere in vederea obti..

1,487.5000€ Fără TVA: 1,250.0000€

Afişare 1 - 2 din 2 (1 pagini)

La cositul ierbii din plantatiile viticole si pomicole sau la tocarea masei vegetale care ramane dupa recoltarea cerealelor din camp, sunt necesare echipamente speciale, care nu doar ca usureaza eforturile depuse, dar au si o eficienta foarte ridicata.

Pentru a executa astfel de lucrari la nivelul standardelor actuale se folosesc cositori agricole si pomicole. Firma noastra dispune de o gama variata de astfel de dispozitive, astfel incat oricine poate sa achizitioneze cositoarea care se potriveste cel mai bine cerintelor lucrarilor care trebuie executate. Trebuie doar sa intrati pe site-ul nostru si va veti convinge de calitatea inalta si preturile atractive ale produselor pe care le comercializam.

Cositori agricole mecanice

Un model des folosit in obtinerea nutreturilor furajere il reprezinta cositoarea mecanica cu tambur, utilizata la cosirea ierburilor furajere. Este dotata cu sase cutite si are o latime de lucru de 1,65 m. Poate fi atasata unui tractor de 40 CP prin trei puncte care sunt actionate cu ajutorul unui cadran. Este fabricata in Polonia si se utilizeaza pe campii fara pietris, pe pajisti, in general pe terenuri plate dar si usor inclinate. Exista o pozitie in care se fixeaza in momentul transportului si o alta de lucru, atunci cand discurile tamburilor se pot sprijini pe teren.

Tot din gama de cositori agricole mecanice poate fi mentionat aici si modelul cu tambur care are o latime de lucru de 1,85 m, atasabila unui tractor de 50 CP si dotata cu sase cutite.

Cositori agricole rotative

Daca doriti o cositoare rotativa, va propunem modelul care are ca latime de lucru 1,25 m, este dotata cu doua tambururi si sase cutite precum si o turatie a tamburului de 1920 de rotatii pe minut. Lungimea cutitelor de taiere este de 105 mm, iar latimea lor de 46 mm, iar viteza de lucru este cuprinsa intre 8 si 12 km pe ora.
O varianta mai eficienta pentru terenurile largi este modelul SM 1185, care are o latime de lucru de 1,85 m si poate fi utilizata in aceleasi conditii de lucru mentionate pentru modelele anterioare. Un model foarte apreciat de astfel de cositoare rotativa il reprezinta si cel care are latimea de lucru de 1,65 m, prin urmare, in functie de caracteristicile terenului dumneavoastra, puteti alege din magazinul nostru utilajul care se potriveste perfect.

Cositori agricole cu discuri sau cu brat lateral

Modelul Alka L 2,8 este unul care dispune de sapte discuri, iar latimea de lucru este de 2,8 m. Are 14 cutite iar eficienta ei este remarcabila, putand fi cosite aproape 3 hectare intr-o singura ora de lucru. In timpul transportului poate fi pliata hidraulic si este atasabila unui tractor cu o putere de 70 CP.

Unul dintre modelele de cositori agricole extrem de eficient il reprezinta cositoarea circulara dotata cu brat lateral, care permite accesul si pe randul de plante, datorita unui sistem de protectie cauciucat.

Exemple enumerate aici sunt doar cateva, in magazinul nostru veti gasi mult mai multe variante, dintre care cu siguranta una va fi cea de care aveti nevoie si raspunde perfect cerintelor lucrarilor dumneavoastra.