Greble

Greble
Grebla de intors fanul pe curea OSA

Grebla de intors fanul pe curea OSA

Grebla pe curea este un utilaj agricol, special proiectat pentru răspândirea fânului. Grebla pe cur..

1,057.5134€ Fără TVA: 888.6667€

GREBLA HMS, TIP SOARE, Turcia, 4 ROTOARE

GREBLA HMS, TIP SOARE, Turcia, 4 ROTOARE

Grebla tip soare este un utilaj agricol special proiectat, pentru a ridica ușor fânul chiar de pe u..

383.1800€ Fără TVA: 322.0000€

Grebla mecanica Faza model GR

Grebla mecanica Faza model GR

Grebla tip păianjen este o un utilaj agricol, acționat de către cardanul tractorului. Grebla tip pă..

4,021.0981€ Fără TVA: 3,379.0740€

Grebla tip paianjen cu 9 brate

Grebla tip paianjen cu 9 brate

Grebla tip păianjen este o un utilaj agricol, acționat de către cardanul tractorului. Grebla tip pă..

2,832.2000€ Fără TVA: 2,380.0000€

Grebla tip soare cu 4 rotoare Agrosez

Grebla tip soare cu 4 rotoare Agrosez

Grebla tip soare este un utilaj agricol special proiectat, pentru a ridica ușor fânul chiar de pe un..

498.6100€ Fără TVA: 419.0000€

Grebla tip soare cu 5 rotoare

Grebla tip soare cu 5 rotoare

Grebla tip soare este un utilaj agricol special proiectat, pentru a ridica ușor fânul chiar de pe u..

546.2100€ Fără TVA: 459.0000€

Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)

Pentru a colecta iarba cosita, fanul sau paiele, unealta folosita la aceasta operatiune este grebla. In epoca moderna, pe suprafetele mari de teren, sunt utilizate modelele mecanizate, atasate unui tractor. Magazinul nostru comercializeaza astfel de unelte foarte utile si de cea mai buna calitate. Vizitati-ne si veti gasi pe site-ul nostru diferite modele de greble pe care vi le punem la dispozitie la preturi imbatabile.

Greble simple, tip soare

De la modelele simple de grebla tip soare, pana la cele mai complexe, rotative, gama noastra este foarte larga, in asa fel incat cu siguranta veti gasi la noi grebla de care aveti nevoie.

Modelul de grebla tip soare cu patru rotoare este foarte des folosit pentru recoltarea, imprastierea si afanarea fanului, avand patru unghiuri ca directie. Aceasta grebla este capabila sa ridice cu usurinta fanul chiar daca terenul este accidentat. Are un unghi de directie de 90 de grade si poate fi atasata unui tractor cu o putere de 45 CP. Tara de origine este Turcia.

Tot la un pret imbatabil va propunem o alta varianta, cu cinci rotoare, de aceeasi provenienta, care este compatibila cu un tractor de aceeasi putere.

Greble tip paianjen

Din gama de greble existente in vanzare prin magazinul nostru nu lipsesc nici modelele tip paianjen. Varianta cu 9 brate are o greutate de 340 kg, o latime de transport de 1,5 m si una de afanare de 3,3 m. Este dotata cu trei degete duble si 9 brate pe un rotor. Este un produs nou, care provine din Turcia, iar tractorul compatibil este unul de 45 CP.

Va mai putem recomanda o varianta asemanatoare, tot tip paianjen, modelul RAK 1 care dispune de un rotor si 9 brate pentru greblat, cu sprijin si reglaj de inaltime, conceputa pentru greblarea in mod economic a ierbii, paielor sau fanului. Latimea de lucru este de 3,8 m, iar eficienta deosebit de ridicata, intr-o singura ora putand grebla 3,6 hectare.

Greble rotative, cu brate

Modelele mai complexe sunt prezente de asemenea in magazinul nostru spre vanzare si am putea exemplifica prin grebla rotativa de adunat RAK 1.12 care are un rotor si 12 brate. Este un model robust, avand o greutate de 490 de kilograme, insa foarte eficient mai ales pe suprafetele largi si intinse, datorita latimii mari de lucru de 4,3 m. Poate fi atasata la un tractor de 45 CP, iar eficienta sa este deosebit de ridicata, putand cosi 4,7 hectare intr-o singura ora.

Una dintre cele mai eficiente astfel de unelte din gama de greble pe care le comercializam este modelul RAK 2. Extrem de eficienta pe suprafetele mari, aceasta poate aduna, atasata la un tractor de 70 CP, iarba sau fanul de pe 8,5 hectare intr-o ora. Cu o latime de lucru de 7,4 m, fiind dotata cu doua rotoare si 22 de brate pentru greblat, poate fi considerata un model exceptional.

In magazinul nostru puteti gasi foarte multe variante de astfel de unelte, prin urmare va invitam sa ne vizitati si sa alegeti utilajul perfect pentru dumneavoastra.