Despre noi

SC Ingcomion SRL Craiova a fost infiintata in 1991 si are capital 100% privat romanesc. Ingcomion este societate cu raspundere limitata avand ca obiect de activitate principal comertul cu tractoare si masini agricole, piese de schimb pentru acestea, servicii de servisare pentru toata gama de masini agricole comercializate.

Compania are implementat Sistemul de Management al Calitatii care indeplineste cerintele standardului: SR EN ISO 9001:2008 pentru comercializare tractoare, utilaje, echipamente, subansamble, service tractoare si masini agricole.

Principala piata de desfacere este zona OLTENIA.

Suntem distribuitori pentru o gama foarte larga de utilaje:

Obiectivul nostru este de a garanta partenerilor nostri o oferta cat mai bogata si completa de utilaje agricole de buna calitate, la un pret cat mai avantajos, oferind servicii de cea mai inalta calitate. Ne dorim va avem clienti foarte multumiti de calitatea produselor oferite si de serviciile noastre pentru a reusi sa evoluam impreuna.

Societatea dispune de un centru de consultanta in Loc Craiova, str. Bulevardul Oltenia, nr. 78, bl. 200 OP, parter, Jud. Dolj

Ne puteti contacta la urmatoarele adrese de email: cristina.codita@eurodinamic.ro, tractorul.ro@gmail.com ; ingcomion@gmail.com ; 

Suntem prezenti si in catalogul licitatiilor publice SEAP