Termeni si conditii

Termeni si conditii

Acesti termeni si conditii de utilizare sunt aplicabili site-ului www.tractorul.ro. Vizitarea sau folosirea (cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Orice persoana fizica sau juridica care acceseaza acest Site (denumita in continuare Utilizator) confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii in totalitate. In cazul in care nu acceptati termenii si conditiile prezentate, va rugam sa nu mai utilizati acest site

www.tractorul.ro este un site propietatea firmei S.C. INGCOMION  S.R.L., persoana juridica romana infiintata legal in anul 1991 si avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Identificare: RO2306554; Registrul Comertului: J16/978/1991.  S.C. INGCOMION S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime Termenii si conditiile.

  tractorul.ro se afla in permanenta actualizare si pot aparea diferente sau confuzii in cazul anumitor produse. SC INGCOMION SRL isi rezerva dreptul de a anula orice comanda .

Confidentialitate

PRECIZARI PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice 
SC INGOCOMION S.R.L cu sediul in Breasta, Str. Italienilor, nr. 3 J16/978/1991 CUI RO2306554 are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor dvs. (nume, prenume, nr. de telefon, adresa/domiciuliu ptr corespondenta, adresa de e-mail, este acela de a indeplini obiectul de activitate al Societatii in desfasurarea activitatilor de vanzare tractoare, masini agricole si accesorii, de marketing si publicitate si indeplinirea obligatiilor contractuale cu tertii. Sunteti obligat(a) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare realizarii operatiunilor de vanzare
–cumparare a bunurilor si serviciilor comandate de dvs.. Refuzul dvs. determină imposibilitatea achizitionarii tractoarelor, masinilor agricole si accesoriilor prin intermediul acestui magazin virtual. Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari:

- persoana vizata,

- angajatilor societatii,

- imputernicitilor operatorului,

- alte persoane fizice sau juridice care prelucreaza datele personale in numele societatii (ex: avocati, consultanti, contabili, auditori),

- parteneri contractuali ai societatii,

- organelor de politie si autoritatilor judecatoresti (la solicitarea acestora),

- societati bancare (in cazul in care plata se incearca si /sau se efectueaza prin card bancar)

- sau altor persoane fizice sau juridice impuse de Legea nr. 677/2001.


Prin inscrierea la Newsletter va manifestati acordul asupra inscrierii in baza de data a site-ului nostru, fiind de acord sa primiti din partea Societatii newsletter saptamanal cu mesaje publicitare.

Publicitatea se poate realiza prin e-mail, posta sau alte mijloace, dar fara a se face abuz de acest drept. In cazul in care nu doriti primirea de mesaje publicitare din partea Societatii acest lucru se poate face prin accesarea butonului “dezabonarea” din cadrul newsletter-ului www.tractorul.ro sau in scris prin e-mail la adresa tractorul.ro@gmail.com

INGCOMION S.R.L. SE OBLIGA SA NU TRIMITA MESAJE PUBLICITARE CARE CONTIN: MATERIALE CU CONTINUT DESTINAT ADULTILOR SAU MATERIALE PRIN CARE SE INCEARCA FRAUDAREA UTILIZATORULUI.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată adresata SC INGCOMION  SRL la fax: 0251.486.824 sau e-mail la tractorul.ro@gmail.com

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Observaţie: *orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrările datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 

Politica de confidentialitate


INGCOMION SRL  isi rezerva dreptul de a folosi datele colectate de la utilizatorii sai pentru imbunatatirea serviciilor proprii. INGCOMION SRL  garanteaza utilizatorilor sai ca nu va face publice adresele de e-mail sau datele personale catre terti (toate comunicarile comerciale descrise la punctul 2 se vor face prin intermediul nostru). La cererea expresa a unor autoritati ale Statului Roman (instantele judecatoresti, Politia, Procuratura sau alte autoritati abilitate in acest sens), INGCOMION SRL  isi rezerva dreptul de a furniza acestora toate datele pe care le detine cu privire la un anumit utilizator.

Drepturi de Autor

Tot continutul site-ului www.tractorul.ro este propietate S.C. INGCOMION  S.R.L., aceasta incluzand texte, imagini, simboluri, elemente grafice si alte date. Drepturile de autor sunt protejate in conformitate cu legislatia privitoare la dreptul de autor si de legile privind proprietatea intelectuala.

Licenta de acces pe site

S.C. INGCOMION  S.R.L. iti ofera o licenta limitata pentru a accesa in interes personal site-ul www.tractorul.ro, dar interzice transferarea datelor de pe site (altele decat datele de tip cache), sau modificarea acestora exceptand situatiile in care S.C. ingcomion S.R.L. isi declara acordul scris privitor la cele de mai sus. Site-ul www.tractorul.ro si nici o parte componenta a acestuia nu poate face obiectul reproducerii, duplicarii, copierii, vanzarii sau exploatarii in orice scop comercial fara consimtamantul scris al S.C.INGCOMION S.R.L. S.C.INGCOMION  S.R.L poate interzice in orice moment accesul pe site al oricarei persoane fara obligatia de a motiva aceasta decizie.

Descrierea produselor

www.tractorul.ro foloseste descrieri identice ale produselor, de asemenea imaginile sunt identice cu cele ale produselor pe care le veti achizitiona. In cazul in care anumite produse lipsesc din stoc www.tractorul.ro le poate comanda special pentru dumneavoastra si va notifica asupra acestui lucru. Puteti solicita in orice moment explicatii detaliate trimitind un mail la tractorul.ro@gmail.com

Taxe suplimentare

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie si/sau incasare aferente. S.C. INGCOMION  S.R.L. nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pe siteul www.tractorul.ro nu exista alte taxe decat cele care le regasiti in factura eliberata pentru achizitia produselor de pe site-ul nostru.

Transport si Livrare

Produsele se vor livra si plati utilizind modalitatea aleasa de dvs. la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original al producatorului si sunt absolut noi.


Termenul de livrare al produselor cumparate se incadreaza intre 1 si 3 zile lucratoare din momentul inregistrarii si confirmarii comenzii. In conditii speciale tractorul.ro isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare anuntand clientul.

Pe langa pretul produsului se vor calcula si taxele de transport la domiciuliul clientului.
Dupa efectuarea comenzii veti vedea detaliat in sectiunea ''cumpara'', pretul produsului si taxele de transport aferente.

Cum cumpar

Cumpararea de pe acest site presupune urmatorii pasi simpli:

1) alegi produsul care iti place dupa ce ai studiat intreaga noastra oferta.

2) Apesi butonul "Cumpara" si te va duce in forma de cos de cumparaturi.

3) Apesi butonul "Plata" si vei fi condus in pagina de culegere a informatiilor necesare facturarii si expeditiei produsului dumneavoastra la o adresa corecta. Dupa completarea acestora selectezi in partea de jos a paginii instrumentul de plata folosit adica fie cu ordin de plata fie ramburs(adica platesti cand iti aduce curierul produsul, dar numai pentru produsele care au maxim 100 kg).

4) Apesi butonul "Inainte" si vei fi condus in forma de comanda unde vei vedea toate detaliile cumpararii.

5) Dupa ce ai urmat pasii de mai sus si ai lasat toate datele de contact , inclusiv un numar de telefon , vei fi contactat in cel mai scurt timp posibil de unul din operatorii nostri pentru confirmarea comenzii.
Atentie!! In cazul in care nu va descurcati sau aveti dubii privind una sau mai multe din sectiunile magazinului nostru nu ezitati sa ne contactati!


Multumim si spor la cumparat!