Utilaje agricole pentru intretinerea culturilor

Utilaje agricole pentru intretinerea culturilor

Subcategorii

Fertilizarea este una dintre lucrarile de maxima importanta si cu impact puternic in ceea ce priveste cantitatea recoltelor, iar aceasta fertilizare se include intr-un complex tehnologic prin care se obtine un echilibru perfect intre tulpinile si frunzele plantelor, care sunt partile vegetative, si florile si fructele acestora, cunoscute sub denumirea de parti generative.

Pentru o fertilizare corecta, agricultorii au nevoie de utilaje pentru tratamente fitosanitare si fertilizare, care se regasesc in oferta magazinului nostru intr-o gama variata.Fie ca este vorba de livezi, fie ca ne referim la culturile de vita de vie, aceste utilaje pe care vi le supunem atentiei, sunt dintre cele mai calitative si inovative aflate la ora actuala pe pietele de profil.

Utilaje pentru tratamente fitosanitare pentru erbicidat si fertilizat

Veti gasi la noi o gama larga de masini de fertilizat, de erbicidat si pulverizat, precum si atomizoare purtate si tractate.In ceea ce priveste masinile de fertilizat, acestea sunt disponibile in functie de tipul de ingrasaminte si de starea de agregare. In plus, aceste utilaje mai pot fi utilizate si la imprastierea materialelor antiderapante pe drumuri in perioada iernii.

Pentru tratarea chimica a culturilor, adica erbicidarea pe randuri sau totala, se folosesc ca utilaje pentru tratamente fitosanitare masinile de erbicidat si pulverizatoarele. In magazinul nostru puteti gasi o serie larga de pulverizatoare, echipamente si masini de erbicidat care pot fi utilizate pe diferite suprafete cultivate cu o varietate mare de plante.

Atomizoarele tractate - utilaje pentru tratamente fitosanitare

Un alt tip de echipamente destinate acestui gen de lucrari agricole sunt si atomizoarele tractate, care se regasesc de asemenea intr-o varietate mare pe site-ul nostru. Sunt destinate viilor si livezilor pentru tratamentele fitosanitare necesare.

In magazinul nostru le veti gasi sub diferite variante constructive, de capacitati diferite. Fie ca sunteti in cautarea unei masini de prafuit mai simple, fie ca va doriti un atomizor mai complex, la noi veti gasi exact ceea ce va trebuie. In plus, preturile pe care le practicam sunt foarte atractive, iar utilajele pe care le comercializam sunt de cea mai buna calitate, fabricate de producatori recunoscuti pentru standardele inalte ale produselor lor.

O gama larga de utilaje pentru tratamente fitosanitare

Ne adresam agricultorilor din intreaga tara, chiar daca piata noastra principala de desfacere o constituie zona Olteniei. Masinile si utilajele agricole pe care le comercializam la preturi atractive pot fi ale dumneavoastra, indiferent de zona in care va desfasurati activitatea. Brandurile cele mai faimoase din Europa, care sunt recunoscute in intreaga lume pentru produsele lor de calitate, sunt principalii nostri furnizori.

Pe site-ul nostru gasiti detalii tehnice cat mai complexe precum si fotografii ale echipamentelor pe care le vindem, iar daca doriti informatii suplimentare, noi va stam la dispozitie.
Tot la noi veti gasi si o serie larga de tractoare la care aceste utilaje pentru tratamente fitosanitare pot fi atasate.

Nu ezitati si vizitati-ne magazinul; va asiguram ca nu veti regreta, deoarece politica noastra este satisfacerea clientilor, prin urmare livram produse din domeniul constructiilor de masini agricole de cea mai buna calitate, la preturi mai mult decat atractive.