Utilaje agricole pentru prelucrat solul

Utilaje agricole pentru prelucrat solul

Subcategorii

Pentru a satisface toate cerintele clientilor, magazinul nostru comercializeaza intreaga gama de accesorii pentru tractoare, astfel incat munca in agricultura sa fie net usurata, iar rezultatele foarte eficiente. Aceste accesorii au un grad mare de universabilitate putand fi utilizate si adaptate la toate lucrarile care se executa in agricultura.

Solutiile performante pe care vi le propunem pot indeplini si cele mai exigente cerinte, pentru dezvoltarea si modernizarea agriculturii din Romania. Prin maleabilitatea lor, sunt apte pentru munca pe spatii restranse, dar si pe terenurile largi.

Vizitati-ne magazinul pentru a va convinge de calitatea produselor noastre si de varietatea lor. La noi veti gasi compactoare si combinatoare, semanatori pentru paioase si plante prasitoare, grape, prese de balotat, pluguri, cultivatoare, freze, sape, scarificatoare, incarcatoare si multe altele.

Accesorii pentru tractoare in agricultura ecologica

Va oferim o varietate de modele de cultivatoare, incepand de la cele mai simple, cum este, de exemplu vibrocultivatorul cu roti, destinat tractoarelor mici, intre 14 si 40 CP, sau cu modelul fabricat de brandul Biagioli, dotat cu roti metalice pentru a controla adancimea si continuand cu modelele mai sofisticate, cum ar fi CFN 9, produs de Mecanica Ceahlau, care poate fi atasat unui tractor de 100 CP, cu 9 sectii de lucru si doua roti stabilizatoare, dotat cu cutite tip sageata si unilaterale, perfect pentru o agricultura ecologica. Are o buna flexibilitate in ceea ce priveste reglarea distantei si a zonei de protectie a plantelor. In functie de optiunea clientului, poate fi dotat cu rarite pentru bilonare.

Acestea sunt insa doar doua din multitudinea de accesorii pentru tractoare, pe care vi le propunem. Vizitati-ne magazinul si veti gasi aici mai multe modele de cultivatoare, pe diferite randuri cu sau fara fertilizare, pomicole sau viti-pomicole, precum si destelinatori, cu dinti reglabili sau cu dinti din trei sectiuni.

Accesorii pentru tractoare pentru toate tipurile de sol

Pentru araturi normale pe terenuri in panta sau plane, va oferim o gama larga de pluguri, la preturi imbatabile si fabricate la cele mai inalte standarde, de la plugurile cu doua brazdare pana la cele reversibile, care pot lucra in orice conditii, arand la adancimi mari sau medii, fiind si foarte manevrabile, in pofida dimensiunilor mari. Acestea au un sistem foarte eficient de protectie cu bolti. Pentru lucratorii din pomicultura si viticultura propunem modelul de plug cu palpator, cu doua trupite, fixa si mobila, cu centrala hidraulica proprie.

Accesorii pentru tractoare destinate zonelor viticole si pomicole

Tot pentru zonele viticole si pomicole, propunem clientilor nostri o varietate de modele de cositoare dotate cu discuri rotative pentru iarba, protectii laterale, sistem de prindere in trei puncte si rulou posterior. Sunt compatibile cu diferite modele de tractoare, cum ar fi cele fabricate de brandul italian Goldoni. O parte dintre aceste accesorii pentru tractoare sunt produse de firma olandeza Perfect LF, iar noi vi le oferim la preturi foarte accesibile.

Cu siguranta, in magazinul nostru veti intalni mult mai multe tipuri si modele de accesorii pentru tractoare, prin urmare, daca sunteti un agricultor care doreste sa faca agricultura performanta, vizitati-ne cat mai curand.