Pluguri

Pluguri

Subcategorii

Aratura este cea mai importanta lucrare a solului, in domeniul agricol, si se executa cu ajutorul plugurilor. De aceea, noi venim in intampinarea tuturor agricultorilor cu o gama variata de astfel de utilaje care pot raspunde celor mai exigente cerinte.

Modelele de pluguri pe care magazinul nostru le comercializeaza sunt dintre cele mai moderne, au o eficienta maxima, o inalta calitate si preturi accesibile. Pentru a efectua operatiuni precum intoarcerea brazdei, maruntirea, afanarea dar si nivelarea solului, utilajele pe care noi vi le propunem sunt ideale, deoarece, din varietatea de modele puteti sa-l alegeti exact pe cel de care aveti nevoie.

Pluguri, varietate de modele

Pornind de la cel mai simplu tip de plug, modelul MD, fabricat de brandul italian Biagioli,cu roata metalica pentru controlul adancimii si care este atasabil unui tractor de pana la 45 CP, si pana la plugul reversibil IBIS XXL, de constructie robusta, perfect pentru aratul la adancimi mari si medii, gama pe care v-o propunem este foarte larga. Prin urmare, la noi puteti gasi, de exemplu, modelul BR 300, importat din Polonia, care are doua brazdare si este destinat araturilor pe toate tipurile de sol, atat pe terenuri plane cat si in panta. Poate fi atasat la un tractor de 45 CP si are o latime de lucru de 300 mm.

Un alt model din gama de pluguri pe care le comercializam este cel fabricat de Biagioli, este un BR simplu cu doua trupite, compatibil cu tractoare cu puterea intre 15 si 50 CP. Va putem oferi insa si un Bomet cu trei trupite, care are o latime de lucru de 90 cm, la o adancime de 25 cm, compatibil cu tractoarele de 45 CP.

Pluguri robuste, destinate oricaror conditii de lucru

Dintre modelele mai robuste ati putea alege plugul reversibil Ibis M 4, care poate lucra in orice conditii, fiind dotat cu multiple sisteme de protectie cu bolti. O trupita are latimea de lucru ajustabila, intre 32 si 42 cm. Fiind un utilaj complex, tractorul la care poate fi atasat trebuie sa aiba o putere cuprinsa intre 90 si 110 CP.

Tot din aceasta categorie va putem oferi plugul reversibil 180 de grade cu trei trupite, model VTI, marca Biagioli, care poate fi atasat in trei puncte la tractoare cu puteri cuprinse intre 70 si 80 CP. Are o latime de lucru de 100 cm la o adancime de 25 cm.

Pluguri care pot fi livrate in toata tara

Sperand ca v-am convins cu aceste cateva exemple, va asteptam in magazinul nostru cu o gama extrem de variata de pluguri. Va asiguram inca odata ca utilajele pe care vi le prezentam sunt cele mai moderne, folosite in multe tari ale lumii, cu rezultate dintre cele mai spectaculoase. Veniti la noi si va veti convinge de calitatea produselor, de tehnologia de ultima ora pe care v-o propunem pentru executarea muncilor agricole si de preturile imbatabile pe care le practicam. Livram utilaje agricole in toata tara, chiar daca piata noastra principala o reprezinta regiunea Olteniei.